Köszöntöm weboldalamon!

photographer wedding and eventsJelen bemutatkozó anyagom rövid összefoglalása annak az útnak, mely során szert tettem széleskörű szakmai tapasztalataimra.

A fotózás világa már 17 évesen elvarázsolt. Különböző témájú művészi fotókból rendezett kiállításaim után kaptam az első megbízásaimat, és immár 10 éve dolgozom hivatásos fotósként.

Munkáim jelentős részét a Hamu és Gyémánt magazinkiadó gondozásában megjelenő lapok számára készítettem. E mellett számos hazai és nemzetközi cég részére készítettem fotókat / lásd: referenciák /. Változatos megbízásaimnak köszönhetően széleskörű tapasztalatokra tettem szert, a fotózás, szinte összes területén. Többek között ismert hazai és nemzetközi közszereplők portréit, neves gyártók reklám és termékfotóit, nemzetközi golf, tánc és vitorlásversenyek képi anyagait készítettem el. Az évek során fotóim, címlapokon, óriásplakátokon, molinókon is megjelentek.

Mindezek mellett, tucatnyi esküvőt, rendezvényt, portfoliót és tájképet fotóztam. Az utóbbi időkben, az új igényeket követve, cégek weboldalainak és webáruházainak is készítek képeket. Az egyszerű termékfotóktól, a kreatív tárgy, és reklámfotóig, mindig professzionális minőségre törekszem, akár stúdióban, akár külső helyszínen készülnek képeim.

A továbbiakban, munkámról beszéljenek a fotóim. Tekintse meg képeimet, és referenciáim honlapját.

Amennyiben fenti összefoglalóm és képeim, felkeltette az érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.

Köszönettel,

Bertalan László
fotográfus